Tips attack med kandisskapet

Tips attack med stjärnstatus i laget måste bli en dekoration i turneringen. Aubameyang är den bästa anfallaren i Bundesliga, som den Kinesiska klubbar är beredda att betala 150 miljoner euro och för vilka de bästa klubbarna har redan organiserat en lång kö. Pierre-Emerick för tidigare flera säsonger, bekräftar dess status som en topp-spelare, ledande Dortmund gäng högre och högre.
Lägg till detta det faktum att Aubameyang kommer att leda landslaget i Gabon, som faktiskt spelar hemma. Trycket, förväntningarna inte kommer någonstans, men det är svårt att komma ihåg när den här killen inte kunde klara av svårigheter. Afrika – sin födelsestad, där han kommer inte att gå vilse, det är säkert. Den största utmaningen för honom att tävla om titeln bästa spelare i turneringen. Och om han kommer att göra Gabon kontinenten? Händer det historiska ögonblick, Skaparen av som kommer att vara (99 procent) Pierre-Emerick sig själv. Eftersom Gabon har aldrig gått längre än till kvartsfinal KAN. Förra gången det hände i turneringen i 2012, och sedan dess har Panthers blev bara starkare. I Allmänhet, med framåtriktade ögon och ögon!
Riyad Mahrez
Landslaget: Algeriet Klubb: Leicester (England) Position: höger ytter
Samt utan det? Eftersom Mahrez är en bättre spelare, Afrika 2016! Skaparen av en historisk championship, "Leicester", tillsammans med Jamie Vardy, för första gången i lägret av rävar och bara betydligt mycket mer runt om spelare. Nu har hans klubb är inte så coolt, men Lugn i alla (sportingbet SE) fall. Hans genombrott på den flanken, dribblingar och igenkännbar stil spelar har inte gått bort.
Onödigt att säga att positionerna Mareza i laget kom ut på ledande? I Algeriet, den nationella team bara älskar, och när deras landsman lyser i internationella mästerskap och träder i extas av publiken, nationell stolthet är helt enkelt ingen gräns. Ja det är hem för Vinnikov (ca. alias för den nationella team av Algeriet) även börjat marknadsföra en La Mareza video budskap till de människor och uppmanade dem att stödja laget.
Naturligtvis, det här laget är fullt av bra spelare, men det är från Riyadh väntar på mirakel och mousserande fotboll. Nu Algeriet kommer till turneringen med bara en fantastisk sammansättning, så att de kommer att kräva en enda seger. Utan Mareza på sin bästa nivå som inte är lätt att uppnå.
Mohamed Salah
Landslaget: Egypten Klubb: Roma (Italien) Position: höger ytter
Egypten är kanske den mest paradoxala representant av fotboll i Afrika. För det första, eftersom det är den mest titeln nationella team av kontinenten. För det andra, nästan alla titlar togs av insatser av spelare som spelar på kontinenten, som regel, även i Egypten. Förmodligen den bästa anpassning av mardrömslika områden i Afrika och klimatförhållanden ge dem en fördel.
Men i den nuvarande nationella lag-det är en spelare som från den Afrikanska verkligheten är inte mycket tid att avvänja, och på den allvarligaste nivån manifesterar sig perfekt. Efter alla Romer och Serie a är inte Zamalek och den Egyptiska championship, eller hur? Mohamed Salah spelar en viktig roll i den nationella team av Egypten, och kommer att vara ett viktigt komplement till spelade i team of the pharaohs. Favoriter att betrakta dem så hårt den här gången, men gå långt är alltid en del av Egyptierna.
se mer: http://xspelbolag.com