PEC Zwolle - Willem II

raul.jpgZwolle Tilburg ej heller de inte kan vara med sin nuvarande behandling för glad, de är över gränsen, och avgrunden hittills kämpar för att stanna i elitserien. Lite bättre är på hemmet Zwolle, som i tidigare femton matcher vann tretton poäng och är upp till Unibet sextonde plats med tretton poäng. Gäster är bättre bara två poäng i Eredivisie de tillhör trettonde, så båda lagen är motiverade att vinna.

PEC ökade i slutet av september, då fem liga dueller kämpade mycket solid elva poäng, men sedan dess inte poäng tre gånger i rad. Första nederlag led i Rotterdam mot den stora favorit från Feyenoord efter resultatet 0: 3, då absolut inte behärskar hemma duell med Groningen och led Unibet nästan skamligt nederlag 0: 4 Senast besökta land Vitesse eller mot denna motståndare hade liten chans att lyckas (1: 3).

Willem kontrast nyligen stiger i tre uppdrag gjorde fem poäng. Första hem förvånansvärt bundna med PSV mästerverk i en mållös förhållande, sedan vann på marken rookie av Go Ahead 1: 0 och senast spelade 0: 0 med Twente. Hans spel är baserat huvudsakligen på en solid Unibet defensiv, vilket framgår av balansen av tre dueller utan inkasseras mål. I lördagens spel, så var försiktig i Zwolle förvänta sig en kamp från båda sidor med färre mål.

PEC tränare Ron Jans måste göra utan fyra spelare. Utanför är Holla med Nijland på grund av en skadad rygg stehennímu muskler, inte kommer att vara redo Mokhtar (svårighet ljumske) och sjukvårdare på lång sikt är också Dekker, som återhämtar sig från knä ligament Unibet kirurgi. "Willem ger sitt lysande försvar verkligen respekterar och vi måste göra allt vi kan för att överraska honom med något", säger Jans mycket bestämd.

Gäster kan använda sig av van den Boomena på grund av ett problem med sitt knä. I inbördes möten nyligen klart dominerar Zwolle som vann sex gånger i rad. I förra årets två möten var lyckat resultat efter en 1: 0 och 4: 1 "Resultat, upphörde vi att blomstra, men det visade sig att en framgång efter de tre punkter Unibet som vi kan få till att vinna. Är viktigt för oss här spelet speciellt mentalt", tillade han vikt Jans. Hemma jersey igen kan få en chans bara nitton år gammal tjeckiska försvararen Josef Kvido, som debuterade förra mot Arnhem - vadslagning på nätet.