Joukkueen Tunisia se on, jos ei kaikki, niin varmasti johtaja

Aloitetaan siitä, että Abdennour tehnyt väärän valinnan club. Valencia nyt näyttää erittäin hektinen club, mutta edes tämä seikka ei vähennä kysyntää Keski puolustaja. Monet muistavat, kuinka hyvin hän pelasi Monacossa.
Joukkueen Tunisia se on, jos ei kaikki, niin varmasti johtaja. Se perustuu suojelun Karthagon kotkat. Ja ottaen huomioon, että hän on hyvä, kun pelaa standardien edessä tavoite, hänen arvo kasvaa dramaattisesti. Puutteen vuoksi kirkas rakentajat, Tunisia riskejä tulossa panttivangiksi, mukaan Abdel Nour. Aymen yhdessä kumppaneiden sabaconidae kaikki lähestymistavat rangaistus, ei voi olla epäilystäkään, mutta hän voi tulla komentaja Karthagon kotkat? Jos Tunisia vähintään saavuttaa jotain tässä CANA, se pidetään tunne.
Sadio Mane
Maajoukkue: Senegal Seura: Liverpool (Englanti) Sijainti: vasen laitahyökkääjä
Senegal on tullut panttivanki 2002, joka oli heille supertähti. Lopullinen Afrikan Cup ja puolivälieriin mm-kisoissa yhden vuoden äkisti jalkapallo Nro 1 urheilu maassa. Jopa Senegalilainen paini on ollut hyllylle. Koska sitten, mutta mitään edistystä. Vuoden 2002 pysyi ennätys Teranga leijonia.
Ja kuten aina, osa oli kunnossa, ja valmentajat olivat ei niin epäpätevä, mutta sisäiset konfliktit tasolla paikallisten jalkapalloliitto ei antaa heille mahdollisuuden Ilmaista itseään. Nyt on supertähti Sadio mane, joka syttyy Liverpool ja onnistui voittamaan yli Anfield. Sen jälkeen, kun kaikki, viime aikoihin asti Senegal vuonna Merseysiden liittyi El-Hadji Diouf. Yleensä, te tiedätte, mitä leirissä punainen edustajat tässä maassa.
Tilan Manet on nyt niin korkea, että Senegalin pojat ihailevat sitä. Jos toivoa tulla totta, ja Sadio heittää vastustajia eri suuntiin, niin se voisi toimia. Mutta historia maajoukkueen Senegal on obscenely kuin yksi, joka oli ranskan joukkue vuoden 2006 world Cup. Valmentaja Teranga lions Aliu Cisse – niin-niin ehdokkuutta menestys, joten toivottavasti on vain yhteenkuuluvuutta joukkue.
Moussa Marega
Maajoukkue: Mali Club: "Vitoria Guimaraes" (Portugali) Sijainti: keskus-eteenpäin
Ehkä harva on nähnyt hänet, kaikki koska tila mestaruuden Portugalissa, jossa ei ole yleisöä maassamme. Kuitenkin, Moussa Marega – lähes paras eteenpäin mestaruuden ole Benfica, Porto ja sporting.
Maajoukkueen Mali, hän on edelleen tavoitteet eivät eroa, ja kutsuttiin vain seitsemän kertaa, mutta mestaruus on itse esitys. 12 ottelua, 10 maalia ja 2 syöttöä. Pelaaja tämä klubi on erittäin vankka suorituskyky.
Tehdä joitakin melua Mali, mutta kysymys on, mikä rooli hän lopulta ottaa valmentaja Alain Giresse. On enemmän kokenut pelejä maajoukkueessa, Mustapha Yatabaré, mutta hänen kausi Turkissa on paljon vaatimattomampi. Marega aika on tullut!
suosittelemme: urheilu-viikko.com