Janov CFC - US Sassuolo

Hosszú hat mérkőzés Genova sikerült nyerni, majd leesett a tizenötödik asztalra. Grifové eredmény tapasztalható válság, amely megpróbálja elhárítani hazai játék Sassuolo. Neroverdi még az alábbi táblázatban.

Hol máshol enyhíteni a válság bevételek, mint otthon? Nem is olyan régen, lehet Grifové büszkélkedhet egy jó otthon rekordot. December közepén a Marassi esett vastag Fiorentina, de ez volt az utolsó genovai siker. Szigorúan véve tehát ez volt az utolsó győzelem az utolsó fordulóban a Fiorentina Grifové ismét versenyzett, és a végeredmény 3: 3 nincs siker.

És ez az eredmény a horvát edző akar építeni Juric. Genovai nincsenek megtörve, vagy Bet365 bonusz rossz állapotban 0: 2 és később is a 2: 3. Amellett, hogy a végén egy kis szerencsével nyerni.

Tisztességes játék és az eredmény ment keresztül válság Sassuolo. Tavaly a hatodik csapatverseny megtizedelte nagy ügy, amely együtt az európai kupák végzetesnek bizonyult. Most úgy tűnik, hogy minden visszatért a pályára. Bár Sassuolo utolsó elvesztette a Juventus, de előtte nem vesztette három bajnoki mérkőzést. Sőt, azt kiürítették ügy.

Egyezni Marassi minden nehézség ellenére, a belföldi vendégek is nincs kedvenc. Genoa eldönthetjük, hogy végre megtörni egy hízelgő sorozat hat bajnoki motiváció nélkül nem marad Sassuolo Genova a földön még soha nem nyert.

Grifům továbbra is hiányzik kapus Perin, akinek klub megnyerte sérülések. Ott is Biraschi és Rigoni. Pontosan ugyanaz, mint a vendégek, a játék nem érintett a sérült trió Biondini, Magnanelli, Lirola. more: http://bonusz-online.com